ADULT

0

 

  • PROTEÏNA DIGESTIBLE I NATURAL

NUTREXCAN adult conté ingredients naturals de qualitat que ofereixen un valor nutricional, una palatabilitat, una digestibilitat i uns resultats en el gos adult clarament superiors. Totes les nostres fórmules incorporen carn deshidratada i autoclavada per a obtenir proteïnes de millor qualitat, la qual cosa ens permet imitar els alts nivells de proteïna càrnia que els gossos trobarien en la naturalesa.

  • MÉS I MILLOR ENERGIA

NUTREXCAN adult aporta al teu gos les millors fonts d'energia, carns, proteïnes vegetals, greixos acuradament seleccionats, vitamines i minerals amb grasses animals i cereals extorsionats que els gossos trobarien en la naturalesa.

  • ALIMENT COMPLET I EQUILIBRAT

Aliment complet per a un manteniment de qualitat en gossos adults. Els avenços en nutrició del gos han permès desenvolupar una tecnologia industrial molt avançada, que ens dona accés en aquests dies, a elaborar la millor nutrició a un preu molt competitiu, fruit de la combinació de tots els ingredients que un gos necessita en la seva justa proporció.

Els gossos adults es beneficien d’aquest pla de nutrició per al manteniment, es mobilitzen les seves reserves de grassa i no necessiten beure més aigua del necessari en dies de calor o de períodes de més esforç.

  • COMPOSICIÓ

Farina càrnia d'ocell i vedella (pollastre min. 20%), arròs i cereals seleccionats (blat de moro i blat), beines de garrofa, extractes vegetals, olis i grasses (llard de porc ibèric), minerals i vitamines.