ENERGY

  • PROTEÏNA DIGESTIBLE I NATURAL

NUTREXCAN energy incorpora ingredients naturals de qualitat que ofereixen un valor nutricional, una palatabilitat, una digestibilitat i uns resultats en gossos actius clarament superiors.

Totes les nostres fórmules incorporen carn deshidratada i autoclavada per a obtenir proteïnes de millor qualitat, la qual cosa ens permet imitar els alts nivells de proteïna càrnia que els gossos trobarien en la naturalesa.

  • MÉS I MILLOR ENERGIA

L'energia mou al món i també els gossos actius i esportius; els gossos de caça; els gossos de ciutat; els gossos d’agillity; els de mushing; els gossos en dies freds i també especialment els gossos de climes humits.

NUTREXCAN energy aporta al teu gos les millors fonts d'energia, amb grasses animals per als exercicis de resistència i cereals extrusionats, per a un alliberament constant d'energia muscular ajudant a mantenir el gos en moviment durant més temps i completant la digestió amb la seva pròpia fibra. Els gossos actius es beneficien d'aquest pla de nutrició per a l'exercici, mobilitzen les seves reserves de greix i no necessiten beure tant els dies de calor o els períodes de més esforç.

 

  • COMPOSICIO

Carn i derivats d'origen animal (pollastre min. 20%), cereals (blat de moro i ordi), llegums, extractes de proteïnes vegetals, olis i grasses (oli de salmó ric en omega 3 min. 1,5%), derivats d'origen vegetal, substàncies minerals