Nutrex amb la trobada anual de cunicultors de Catalunya 2018

30/07/2018

El passat 5 i 6 de maig es va celebrar a l´Ametlla de Mar (Baix Ebre) la trobada Anual de la FACC, amb la col.laboració de NUTREX PINSOS.

El dissabte 5, es varen debatre ponències relacionades amb el racionament i la reposició com a possibilitats de millora en les explotacions cunícoles. El Sr. Manel Terrado, president de la FACC, va fer la presentació de la jornada; el Sr.Manuel Marco, de Nanta, va parlar del Racionament i la Sra. Mariam Pascual, investigadora de l´IRTA, sobre el maneig i planificació de la reposició.

El diumenge 6, les exposicions van anar a càrrec dels veterinaris de la FACC, el Sr. Ricard Garriga i el Sr. Jose Vargas, per parlar de la medicina alternativa i els seus avantatges com a alternativa a l´ús dels Antibiòtics; i també a càrrec del Sr. Mario Malo, veterinari i consultor en nutrició cunícola, per fer cinc cèntims de la disminució de l´ús d´antibiòtics en cunicultura i el Pla Nacional de Reducció de Resistències.

Finalment, el Sr Joaquim Xifra, sub-director de Ramaderia, va parlar de les directrius del Departament d´Agricultura i Ramaderia del DAAM pel que fa al sector cunícola, a l´hora de fer la cloenda.

  • Trobada anual cunicultors