Pinso Ecològic

La producció ecològica és un sistema que té per objecte oferir als consumidors aliments frescos, autèntics i amb gust, respectant, al mateix temps, el medi ambient i els cicles de vida naturals. Els agricultors ecològics i els fabricants d'aliments han de complir amb els requisits legals que estableix la normativa europea si volen vendre productes amb l'etiquetatge i els logotips ecològics de la UE o dels seus diferents estats membres.

La normativa europea obliga als fabricants d'aliments a utilitzar primera matèria provinent de l’agricultura ecològica, el nombre d'additius o auxiliars tecnològics autoritzats estan molt limitats, i els ingredients modificats genèticament no es poden utilitzar. A més dels controls i presa de mostres sense avís previ, els fabricants són objecte d'una inspecció anual, com a mínim, per garantir que compleixen la normativa i que emmagatzemen, manipulen i transformen els aliments ecològics en les condicions establertes.

NUTREX, sempre busquem les claus i la màxima eficiència als reptes d’avui i som conscients de la necessitat de protegir el medi ambient. Hem fet un esforç tecnològic important, per tal d’adaptar-nos als requisits de la fabricació. Hem apostat per fer una gamma de pinsos ecològics i així poder contribuir a satisfer les diversitats i les necessitats dels nostres clients.

Aprofitant aquesta tendència, NUTREX s'ha convertit en un dels productors líders de pinsos ecològics i s’ha compromès a oferir als clients de cria ecològica aquests serveis:

 

  • Pinso ecològic amb els més rigorosos controls de qualitat, especial per les seves explotacions.
  • Assessorament tècnic veterinari
  • Consultoria sobre normatives del sector ECO

 

Posa't en contacte amb el nostre equip i explica'ns el teu projecte, t'informarem de com podem oferir-te solucions adaptades a les teves necessitats.