Qualitat

El control de la qualitat és la màxima premissa de Nutrex a l’hora d’elaborar els nostres productes. La satisfacció i la seguretat són objectius centrals del sector agroalimentari i a Nutrex oferim un control analític continu dels nostres pinsos per garantir-ne les característiques nutritives i químico-físiques.

Nutrex pensem que la biotecnologia és seguretat. Els components biotecnològics han revolucionat la nutrició animal durant aquest segle XXI i es convertiran en el gran aliat de la zootècnica per comunicar seguretat i eficiència als programes d’alimentació a tot el món. La biotecnologia permet aconseguir una alimentació sana per al consumidor final.

Tots els nostres productes, siguin de la línia que siguin, contenen una forta presència de components relacionats amb la biotecnologia. És el cas dels bioprotectors de la mucosa intestinal del cavall que hem incorporat a la nostra gama Equisport. També hem innovat amb el substrat Rolling que estimula el trànsit intestinal i cecal dels conills. Destaca també el nostre descobriment Maxicell Lacto que ofereix resultats espectaculars en la cria i producció del caprí i oví lleter. Són només exemples dels nostres avenços en biotecnologia aplicada a la producció d’aliments sans per al bestiar.

Innovar per a guanyar és la nostra premissa i el que ha generat la confiança dels millors ramaders i distribuïdors en els nostres productes. La seriositat i la seguretat en els nostres processos ens han portat a col·laborar en els nostres programes nutricionals amb les principals empreses del sector, des d’associacions de ramaders a cooperatives, passants per majoristes, ramaders emprenedors, distribuïdors o escorxadors.

Nutrex, juntament amb SUPER FEED, som pioners en pinsos ecològics certificats. Des de 2012, la nostra gamma Eco, amb autorització i segell del Consell, està arribant amb èxit a criadors de vedella, gallines ponedores i avicultura de carn que poden presumir de les excepcionals condicions de productivitat. Un pas de gegant en una oferta a ramaders professionals que arriben diferenciats a la cadena alimentària, amb seguretat i rendibilitat.