QUI SOM?

Fundada l’any 1966, Nutrex és actualment una de les empreses capdavanteres en innovació nutricional i ens diferenciem per la nostra aposta de futur i especialització en l’alimentació animal. Respirem passió diària pel que fem i per aconseguir els objectius de producció dels nostres clients.

Nutrex incorpora diferents empreses especialitzades en pinsos compostos i particularment en el segment de venta lliure, en el que som autèntics especialistes amb tecnologia pròpia. Desenvolupem solucions creatives i eficaces per llençar, posicionar i consolidar als nostres clients en un lloc destacat dins del seu sector i del mercat: 

  • consultoria/assistència a ramaders
  • innovació i desenvolupament en nutrició
  • programes exigents en control de qualitat
  • comunicació i merchandising
  • nínxols d’oportunitat i especialitat

Amb 50 anys d’experiència, el nostre coneixement professional es basa en les bones relacions amb el sector de la indústria, la distribució, els ramaders i la universitat. A partir del treball desenvolupat pels fundadors de l’empresa en companyies multinacionals, a l’Estat, Europa i Amèrica Llatina. La nostra trajectòria en empreses de diferents zones i mides ens avala: tenim una de les ràtios més elevades de fidelització de clients, tant a nivell de màrqueting com de vendes.

Nutrex compta amb un equip multidisciplinari que ha desenvolupat una tecnologia pròpia en nutrició i agro-negocis. Combinem la innovació i la força de la joventut amb l’experiència i l’estratègia que dóna la maduresa històrica de l’empresa. Més de 50 persones que estudien i recolzen cada projecte com si fos únic. Per això, som l’aliat perfecte que tota empresa del sector agropecuari necessita en un moment clau com l’actual.

Coneixement en nutrició, qualitat en productes, innovació en serveis, informació al dia, formulació pròpia, rapidesa en l’aplicació de solucions i entrega personal són les nostres armes.