Jornada de la Llet de Nutrex a la Revista Joves Agricultors

21/12/2017

Nutrex Pinsos reuneix a més de 50 professionals del sector de la vaca de llet, en un dels actes de celebració del 50è aniversari de l’empresa.

Més de cinquanta professionals de diferents comarques catalanes van participar, aquest passat estiu a Banyoles, en la 1ª Jornada del Món de la Llet de Nutrex Pinsos SL, en el marc dels actes commemoratius del 50è aniversari de l'empresa.

Nutrex ha focalitzat la major part del seu programa d'alimentació per vaques de llet en la nutrició de la vedella de recria, en aquest sentit i per aquest aniversari de l'empresa,
ha volgut recollir les aportacions del Dr. Àlex Bach, professor d'investigació d’ICREA, qui va parlar de la importància de l'alimentació en la recria, assegurant que una adequada alimentació en vedelles i braves és una estratègia cabdal per millorar la rendibilitat de les explotacions lleteres no només en el present, sinó que a més és extremadament eficaç per assegurar un futur amb notables millores en producció, longevitat i reproducció del ramat.

La jornada es va completar amb un dinar al restaurant La Carpa de Banyoles, amb tast de productes locals i de ramaders clients de la comarca, tot plegat amenitzat amb un
divertit espectacle, que va posar el punt final a una jornada enriquidora i de caràcter lúdic per a tots els assistents.